Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки на Алфа Суд
Collapse
X
-
Колега ти направо ме разочарова. Вероятно си прав за раждивата гостенка , обаче ръководени от целеустременоста си и амбицията ''Няма невъзможни неща'' има само въпрос на средства и една неодържима мания , която няма граници и край, обаче всеки си прави сметка спрямо бюджета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs1991Да ръждясват, защото и те са на повече от 25 години, а и с тая руска непоцинкована ламарина няма как да бъде33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
[quote=-Kris-]Първоначално публикувано от "mitaka_cs1991":z8o278v6Да ръждясват, защото и те са на повече от 25 години, а и с тая руска непоцинкована ламарина няма как да бъде[/quote:z8o278v6]
Да точно такаНо когато мога да качвам снимки ще кача много интересни
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Човека деиствитено се грижи добре за автомобила си , тои е добре и на време обслужван . Наскоро му подменихме спирачните дискове с оригинални ,накладки и тампони на носачите , проблема беше докато намерим читави шарнири при положение че почти не се намират .Странно че по ламарината няма много язви , а дори не е консервирана и стои на улицата .-Аз си мисля нещо, мисля си .
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXмадбой,а случайно да ви се намират емблемки като на последната снимка-Аз си мисля нещо, мисля си .
Comment
Comment